Κέντρο Ιατρικής Κοσμετολογίας

MEDBEAUTY


Αττική-Θεσσαλονίκη-Κόρινθος-Πάτρα-Ηράκλειο
2106159200
infomedbeauty@gmail.com

Νέα

Τα Χριστούγεννα αισθανθείτε την απόλυτη λάμψη με έναν  καθαρισμό προσώπου με υπερήχους και...

Δημοσκόπηση

Σας άρεσε η νέα μας ιστοσελίδα;

IPL REJUVENATION

Eιδική Εφαρμογή Φωτοανάπλασης, Βελτίωσης Δυσχρωμιών Μέθοδος I.P.L.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Eίναι μία εξειδικευμένη θεραπεία επιστημονικής αισθητικής  για την αναγέννηση του δέρματος , την εξάλειψη των δυχρωμιών και την αντιμετώπιση των επιφανειακών ευρυαγγειών στην περιοχή του προσώπου , του λαιμού ,  του ντεκολτέ και της πρόσθιας περιοχής των χεριών.

Η τεχνολογία  αυτή βασίζεται στο παλμικό φώς που παράγεται από μία  λυχνία xenon που είναι εγκατεστημένη στην κεφαλή του μηχανήματος. Το παλμικό φως που παράγεται έχει φάσμα 570 nm - 1200 nm. Είναι ορατό,  κατά μικρό ποσοστό υπέρυθρο, πολυχρωματικό και παλμικό χωρίς να περιλαμβάνει τις επιβλαβείς για την υγεία ακτινοβολίες UVA και UVB .

ΜΗΧΑΝΙΣΜOΣ - ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ

Η δράση του παλμικού φωτός στο δέρμα είναι η ακόλουθη:

1. Δυσχρωμίες : Η ακτίνα του  παλμικού  επικεντρώνεται στην ανομοιόμορφη εναπόθεση της μελανίνης (πανάδες , εφηλίδες ) την οποία και κατακερματίζει. Στη συνέχεια τα μακροφάγα κύτταρα του αίματος την απομακρύνουν.

2.Ευρυαγγείες : Το παλμικό φως απορροφάται από την οξυαιμοσφαιρίνη των ευρυαγγειών . Η απορρόφηση αυτή έχει σαν αποτέλεσμα τον κατακερματισμό της οξυαιμοσφαιρίνης τοπικά στις ευρυαγγείες   και στην συνέχεια της απομάκρυνση  της από τα μακροφάγα κύτταρα με φαγοκυττάρωση.Στις περιπτώσεις που στην ευρυαγγεία υπάρχει μόνο εκγλωβισμένο αίμα βοηθά στη αποσυμφόρηση  του αγγείου και στην απομάκρυνση των ερυθρών αιμοσφαιρίων από την περιοχή.

3.Ινοβλάστες : Το παλμικό φως διεγείρει τους ινοβλάστες και έτσι ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης  , πρωτεινών που είναι απαραίτητες για την καλή δομή των στοιβάδων της επιδερμίδας και της νεανικής όψης του δέρματος .

Κλινική μελέτη  (βιοψία) σε τμήμα δέρματος που έχει ολοκληρωθεί η αγωγή, έδειξε αύξηση σε κολλαγόνο κατά 50%.

Παράλληλα ο συνδυασμός του παλμικού φωτός με τα προιόντα DMAE serum και Yalouronic acid 2% (μη ενέσιμο υαλουρονικό οξύ και σύμπλεγμα βιταμινών) εγκλωβίζει και συγκρατεί την υγρασία με απότέλεσμα το δέρμα να δέιχνει πιο λείο , σφριγηλό και ενυδατωμένο. 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δερματολογικη αποτριχωση
Το σύστημα αποτρίχωσης προσώπου και σώματος περιλαμβάνει: Συνδυασμό υπηρεσιών υψηλής αποτελεσματικότητας που βασίζονται σε τεχνολογία αιχμής και έχουν την δυνατότητα να μας προσφέρουν το αισθητικό αποτέλεσμα που ζητάμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σε λίγες μόνο συνεδρίες.  Οι θεραπείες...
Λιπογλυπτικη σωματος
Tο σύστημα λιπογλυπτικής σώματος περιλαμβάνει συνδυασμό υπηρεσιών υψηλής αποτελεσματικότητας που βασίζονται σε τεχνολογία αιχμής και έχουν την δυνατότητα να μας προσφέρουν το αισθητικό αποτέλεσμα που ζητάμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σε λίγες μόνο συνεδρίες. Οι θεραπείες λιπογλυπτικής σώματος...
Αντιγηρανση προσωπου
Τα MEDBEAUTY προσφέρουν συνδυασμό υπηρεσιών υψηλής αποτελεσματικότητας που βασίζονται σε τεχνολογία αιχμής και έχουν την δυνατότητα να σας προσφέρουν το αισθητικό αποτέλεσμα που ζητάτε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σε λίγες μόνο συνεδρίες.  Οι θεραπείες δερματολογίας προσώπου είναι...