Κέντρο Ιατρικής Κοσμετολογίας

MEDBEAUTY


Αττική-Θεσσαλονίκη-Κόρινθος-Πάτρα-Ηράκλειο
2106159200
infomedbeauty@gmail.com

Νέα

Τα Χριστούγεννα αισθανθείτε την απόλυτη λάμψη με έναν  καθαρισμό προσώπου με υπερήχους και...

Δημοσκόπηση

Σας άρεσε η νέα μας ιστοσελίδα;

Μεσοθεραπεια

Τι είναι η μεσοθεραπεία προσώπου

H Μεσοθεραπεία προσώπου βασίζεται στην τεχνολογία της μη ενέσιμης μεσοθεραπείας. Πρόκειται για προηγμένη τεχνολογία που καινοτομεί δίνοντας άμεσα αποτελέσματα στις ρυτίδες και στην υφή της επιδερμίδας, με ασφάλεια και σιγουριά.

Πως λειτουργεί;

Το μυστικό της μεθόδου για εντυπωσιακά αποτελέσματα βρίσκεται στο τρόπο με τον οποίο διεισδύεται στο δέρμα ένα ειδικό κοκτέιλ με βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά στοιχεία, το οποίο ανανεώνει το δέρμα. Με την βοήθεια ενός μικροεμβόλου επιτυγχάνεται η άμεση διείσδυση του κοκτέιλ ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΚΑ,  μέσα δηλαδή στο δέρμα, στην «καρδιά» του προβλήματος.  Με την αυτήν την μέθοδο βασιζόμαστε στην ικανότητα που έχουν τα ίδια τα κύτταρα του δέρματός μας να επουλώνουν τις βλάβες τους δίνοντάς τους την τροφή που χρειάζονται. Mε το ειδικό κοκτέιλ που περιέχει βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά επιτυγχάνεται η αναστολή της διαδικασίας γήρανσης. Aφού διεισδύσουμε την βιταμίνη C στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος εφαρμόζουμε μάσκα προσώπου, για να δημιουργήσουμε ένα «φράγμα» το οποίο συγκρατεί το δυναμωτικό κοκτέιλ μέσα στο δέρμα και το βοηθά να αποροφήσει την βιταμίνη C και τα αντιοξειδωτικά στοιχεία.

Τι διαφορά θα δω στο πρόσωπό μου;

Η πατενταρισμένη μεθοδολογία με τη χρήση ειδικού μικροεμβόλου εξασφαλίζει μεγαλύτερη διείσδυση μείγματος βιταμινών και υαλουρονικού στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, αναστέλλοντας έτσι τη διαδικασία γήρανσης.  Πιο συγκεκριμένα:

·        Φωτεινή επιδερμίδα

·        Μείωση των λεπτών γραμμών

·        Οι βαθιές ρυτίδες εξαλείφονται

·        Η επιδερμίδα ενυδατώνεται