Κέντρο Ιατρικής Κοσμετολογίας

MEDBEAUTY


Αττική-Θεσσαλονίκη-Κόρινθος-Πάτρα-Ηράκλειο
2106159200
infomedbeauty@gmail.com

Νέα

Τα Χριστούγεννα αισθανθείτε την απόλυτη λάμψη με έναν  καθαρισμό προσώπου με υπερήχους και...

Δημοσκόπηση

Σας άρεσε η νέα μας ιστοσελίδα;

ΣχετικΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Τα MEDBEAUTY καλύπτουν όλες τις αισθητικές απαιτήσεις μιας γυναίκας, τόσο στο πρόσωπο, στο σώμα, όσο και στην αποτρίχωση, υποστηρίζοντας τους τρεις αντίστοιχους κλάδους (σώματος, προσώπου, αποτρίχωσης).

Με μεγάλη εξειδίκευση στις υπηρεσίες ομορφιάς,  εξελίσσομαστε και παράλληλα εξελίσσεται και η εικόνα μας. Η φιλοσοφία των MEDBEAUTY είναι ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, με θεραπείες προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε περίπτωσης. Η φιλοσοφία αυτή καθόρισε επιτακτική την ανάγκη της δημιουργίας ενός επιπλέον κλάδου που λειτουργεί αυτόνομα  και συμπληρωματικά με τους κλάδους αισθητικής προσώπου και σώματος, τον κλάδο της διάγνωσης.

Η υγεία του οργανισμού αποτελεί προϋπόθεση για ένα όμορφο πρόσωπο και σώμα, γι' αυτό είναι απαραίτητη η διάγνωση πριν τη σύσταση της κατάλληλης θεραπείας. Η γνώση της προδιάθεσης αποτελεί τη βάση για την έγκαιρη πρόληψη, ενώ η διερεύνηση της αιτίας είναι απαραίτητη στην  αντιμετώπιση του προβλήματος.

Με το άρτια εξοπλισμένο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης (R&D) πρωτοπορούμε παρουσιάζοντας, τις πιο σύγχρονες τεχνικές ομορφιάς παγκοσμίως.

Τα MEDBEAUTY καλύπτουν όλες τις αισθητικές απαιτήσεις μιας γυναίκας, με τρόπο επιστημονικό και σύγχρονο.